lite nytt.

Stickat från Hunky Dory. Hur mysig som helst.
Tunn jacka/kavaj från Zara.
Ett par svarta Nudiejeans. Bästa jeansmärket.
Topp från Zara.
Jacka från Urban Outfitters Vintage.
 
Har även inhandlat två par skor (ett par kilklackar och ett par boots) som jag möjligen, om jag orkar, visar upp vid senare tillfälle. Dessutom äger jag numer ett par nya Ray Ban, Outdoorsman, eftersom jag fick dessa gratis då jag började prenumerera på linser. Ganska värt.
 
Igår blev det lite utgång efter en riktigt lång dag på jobbet (i princip inga kunder = lite att göra). Jag var med Nadja, Sara och hennes pojkvän Ante på Hellströms och förade lite, sedan drog jag och Nadja vidare till Sommar, kvällen avslutades med en riktigt dålig falafeltallrik, haha. Idag har jag gjort lite sånt där nyttigt - städat, tvättat, tränat, handlat mat, betalat räkningar och nu sitter jag och checkar lite tv. Riktigt seg, men kl fyra i natt kommer Lukas hem från Gotland så jag får se till att vara vaken tills dess! Kanske ska sova en stund nu och gå upp om någon timme igen..?
New acquisitions. | | Kommentera |

söndag.

 
Har precis duschat efter att ha tagit tag i träningen med en springtur. Tidigare var jag i barndomshemmet där jag åt hemlagat och samtalade med mor min. Hon är så fin hon! Innan dess var jag på jobbet, så mycket mer har jag inte hunnit med idag. Nu ska jag kolla lite film och dricka te!
 
Jobb imorgon igen, 09.30-14.00, sedan ska jag gå till banken, optikern och göra lite sådana ärenden. Blir nog lite övningskörning på kvällen också, nu när föräldrarna är hemma så ska jag se till att köra lite! Just nu längtar jag efter helgen eftersom det blir utekväll med tjejerna på fredag, har faktiskt inte varit ute med bara tjejer i Stockholm ännu, så det ska bli kul!
 
photos - knightcat.
Inspiration., Junkfood. | | Kommentera |

needed/wanted.

 
Saker som behöver inhandlas. En fin, halvtunn jacka, ett par vardagsskor, byxor/jeans, en snygg och praktisk väska samt en schysst plånbok. Skulle dessutom sitta fint med lite stickat i form av koftor och tröjor.
 
Sitter och kollar lite film och är ordentligt rastlös. Längesedan jag satt hemma och bara var själv så att säga. Igårkväll var vi hemma hos mårten på lite festligheter, inget märkvärdigt dock. Imorgon blir det jobb mellan 11-16, efter det ska jag hem och träffa min älskade mamma som varit på landstället i Skåne den senaste månaden! För tillfället känns det som att mitt liv bara innehåller massa jobb, var tog sommarlovet vägen frågar jag mig. Men nu har jag bara två veckors jobb för att sedan avnjuta två veckor ledigt! Sista veckan innan skolan innehåller dock jobb igen, och sedan är det meningen att jag ska arbeta extra när skolan börjar. Hoppas det fungerar med skolarbetet bara! 
Cravings., Cupcakes. | | Kommentera |
Upp